biblioteket

Recension: Vickis vintage butik

Recensioner Permalink0
Författare: Isabel Wolff
Utgivningsår: 2010
Originaltitel: A Vintage Affair

Handling:
Den här boken handlar om Vicki Swift (som tydligen heter Pheobe på originalspråk) som öppnar sin alldeles egna vintage-butik. Vi får uppleva bakelseklänningar, kärlek och förlusten av en nära vän under tiden Vickis butik slår upp dörrarna. Kläderna bär med sig egna historier och Vicki får möta en äldre kvinna som blir en stor del av Vickis liv och hon upptäcker att de har mer gemensamt än vad man kan tro.

Mitt omdöme:
Jag gillar att boken handlar så pass mycket om kläderna som den faktiskt gör. Om vintage är något som intresserar dig så rekomenderar jag denna boken. Bitvis kan tempot i historien dock vara lite långsamt. Jag vill så gärna säga att detta är en bok som man sträckläser, men det är det inte riktigt för mig. Trots detta är Vickis vintage butik en bra bok som helt klart är värd att läsas.Liten biblioteks-guide

Diverse Permalink0
Jag tänkte att det kunde kanske vara bra att förklara lite mina tankar kring en del av elementen som kommer finnas här på bloggen. Detta kommer självklart utvecklas allt eftersom tiden går, men ändå.

I kategorin Recensioner kommer jag (som ni kanske kan klura ut alldeles själva) recensera böcker. Det är inte svårare än så.

Kategorin Biblioteket frågar kommer innehålla frågor från mig till er läsare. Det kan vara allt från vem er favoritförfattare är till vilka böcker ni gärna skulle använda när ni vill göra ett mysigt bokbål.

Ni läsare får gärna tipsa mig om bra böcker eller lämna önskemål angående vilka böcker ni vill att jag ska recensera. Kanske har ni några bra tips på hur bloggen kan utvecklas? Kommentarsfältet is your friend!

Och såhär kommer mina betyg se ut i mina recensioner:

 5 av 5
 4 av 5
 3 av 5
 2 av 5
 1 av 5
 0 av 5

Jag tror ni förstår.

Välkommen till biblioteket

Diverse Permalink0
Då var det dags för mig att slå upp dörrarna för mitt egna lilla bibliotek. Fast i bloggform. Och ni får inte låna några böcker av mig. Men ändå! Här kommer jag att skriva om det mesta som är relaterat till böcker. Recensioner och så vidare. Jag har inte riktigt funderat ut alla detaljer än. Men jag hoppas att ni kommer gilla vad jag skriver och kanske inspireras att läsa en bok eller två.
Till top