biblioteket

Dag 13 - Your favorite writer

Utmaningar dag 13, jk rowling, john green, katarina von bredow, writers Permalink0
Tror inte att jag överraskar någon med det här svaret. Gissar att jag har nämnt det några gånger här på bloggen. Men nummer ett för mig är JK Rowling. Hennes böcker har varit en sådan stor del av min uppväxt och jag tycker att hon som person är väldigt intressant. Hennes historia liksom. Ser fram emot att läsa The casual vacancy för att se hur den skiljer sig från Potter-böckerna.
 
 
Måste ge några "hedersplatser" bland mina favoritförfattare till John Green och Katarina von Bredow. Är ett stort fan av dem båda också.
 
                                               

Dag 12 - A book you used to love but don’t anymore

Utmaningar dag 12, fallen Permalink0
Alltså jag vet inte. Kommer inte riktigt på något. Jag minns att jag gav Fallen av Lauren Kate ett ganska högt betyg när jag hade läst den, men nu vet jag inte riktigt varför. När jag tänker tillbaka på den så minns jag inte särskilt mycket. Har inga planer på att fortsätta med serien, som jag vet att jag gärna ville då. Vet inte om det besvarar frågan? 
 
 

Dag 11 - A book you hated

Utmaningar dag 11, heart of darkness Permalink0
Den här boken är en klassiker (tror jag) men jag stod verkligen inte ut med den! En bidragande faktor kan säkert ha varit att vi var tvungna att läsa den i skolan, under engelska c i gymnasiet. Gillar oftast inte att läsa under tvång. Dessutom var jag inte lika van vid att läsa på engelska under den här perioden, så det bidrog säkert också. Boken jag pratar om är Heart of darkness av Joseph Conrad. Om ni hade frågat mig vad den handlade om hade jag inte kunnat svara. Jag minns en flod typ. That's it. Nej, den här boken var verkligen ingenting för mig.
 
Till top