biblioteket

Månadsupdate - Juli

Månadsupdate juli, månadsupdate Permalink0
 
 
Månadens bästa bok: Blood promise
Månadens sämsta bok: Båda böckerna var fantastiska och Benjamin Button var söt, så jag hoppar nog över denna kategorin för juli.
Månadens bästa karaktär: Rose får det nog bli, tätt följd av Percy.
Månadens sämsta karaktär: Hmm... ingen aning.
Antal lästa böcker: 2, samt en novell.
Antal lästa sidor: 793
 
Lässvacka deluxe, speciellt under månadens sista halva. Kan bero på att jag jobbar som en gnu för tillfället. Somnar typ direkt när jag kommer hem. Nåja. De böcker jag har läst har varit väldigt bra i alla fall.

Omslag: The coldest girl in coldtown

Omslag Permalink0
 
Titta bara! Så underbart fint omslag! Är fullständigt förälskad i det. Har aldrig läst någonting av Holly Black tidigare, men är väldigt sugen på att göra det. Den här boken verkar dessutom vara ganska spännande, så det är väl inte helt omöjligt att den får flytta hem till mig någon gång i framtiden. Fast jag hade nog kunnat köpa den enbart för att få ha det här omslaget i min bokhylla.

Tvååringen

Diverse bokblogg, födelsedag Permalink0
Jag kom precis ihåg att bloggen fyller år idag! I två hela år har jag bloggat här på Biblioteket och jag hoppas att jag kommer vilja fortsätta i flera år till. Tycker verkligen att det är jätteroligt att ha ett ställe där jag kan släppa ut alla tankar och funderingar jag har om böckerna jag läser. 
 
Har en liten lässvacka för tillfället, men det försvinner väl om ett tag förhoppningsvis. Nu ska jag sätta mig på balkongen i värmen en stund!
Till top