biblioteket

Månadsupdate: Februari

Månadsupdate månadsupdate Permalink0
 
Antal lästa böcker: 1
Antal lästa sidor: 406
Påbörjade serier: 1 - The Grisha
Avslutade serier: 
Omläsningar: -
Bästa boken: Inte mycket att välja på här, haha.
 
Har haft svårt att fokusera i februari. Läst massor, men liksom hoppat runt mellan olika böcker. Så har inte läst ut någon mer. Men läslusten är det åtminstone inget fel på!
 

Bokrean 2017

Nytt och lånat bokrea 2017 Permalink0
 
Kom bara hem med klassiker från årets bokrea av någon anledning. Var inte så sugen på de andra böckerna där och dessa har jag varit nyfiken på länge. Att det är så fina utgåvor skadar ju inte heller direkt.
 
Maurice har jag läst väldigt lite om, men jag hoppas jag kommer gilla den. Satte nästan tillbaka den i hyllan, men är glad över att ha den i min ägo ändå. Lolita har jag velat läsa väldigt länge. Alla säger att den är väldigt obehaglig, eller kanske snarare obekväm, men otroligt vackert skriven. Gillade omslaget här väldigt mycket, tycker att många utgåvor av Lolita är lite småfula ärligt talat. Sedan har vi Villette. Den vill jag mest bara läsa för att jag tyckte så mycket om Jane Eyre. Vet egentligen inte så mycket om den. Tjock är den dock, så vi får se när jag är på humör att sätta tänderna i den. Och slutligen har vi Ett eget rum, som jag verkligen ser fram emot att läsa. Tror den kommer vara mycket intressant!
 
Har ni fyndat något på årets bokrea?
 

En ny blogg

Diverse, Skriva skriva Permalink0
Jag har bloggat om mitt läsande här på Biblioteket i fem och ett halvt år. Och jag har verkligen haft roligt. Den senaste tiden har jag dock känt mig lite fast på något sätt. Som om jag kör på auto-pilot lite. Men jag vill inte stänga ner Biblioteket, jag vill bara ha någonting nytt också. Så därför har jag skapat en ny blogg som jag planerar att skriva parallellt med den här. Så Biblioteket fortsätter ha fokus på läsning medan min nya blogg får ett fokus på skrivande.
 
Det ska bli hur kul som helst att ha en renodlad skrivblogg, någonting jag har velat starta upp ett tag. Jag hoppas att ni kommer kika in där och se om det är någonting för er. Annars ses vi snart här igen!
Till top